fbpx

Kvalitet og kvantitet

Dancespace åpnet som sikkert mange har fått med seg i 2004. Det første semesteret hadde jeg 37 elever, men det økte jevnt og trutt de første årene. Det har vært mange fantastiske år og flere tusen barn og ungdom i vårt nærmiljø har tilbrakt viktige timer av oppveksten sin hos oss. Dette kan ikke kalles noe annet enn en stor suksess!

De siste årene, siden pandemien startet, etter at Oslo kommune har startet konkurrerende virksomhet og nå som renta og inflasjonen spiser grovt av folks økonomi, har det vært svært utfordrende å få endene til å møtes ved Dancespace. Vi mangler rett og slett 100 elever pr semester! Vi har meget høy kvalitet på undervisningen vår, vi tilbyr ekstraservice i alle bauer og kanter og vi er til og med ca 600,- pr klasse rimeligere enn flere av våre konkurrenter (trodde vi kunne prøve å være den barmhjertige samaritanen og ikke bidra til høyere inflasjon vi).

For elever som trenger høy kvalitet på undervisningen og også kvantitet i ønskede klasser pr uke er det kun Dancespace som gjelder, vi er de eneste i vår område som tilbyr kvaliteten og kvantiteten de trenger, så disse elevene har ikke forlatt oss. V har svært mange elever ved Dancespace som betaler max-pris på 3,5 danseklasser pr uke og danser mellom 8 og 11 klasser pr uke, disse elevene danser på høyt nivå. Men de elevene som kun skal danse 45/60 min hver uke og som kanskje ikke er helt bitt av dansebasillen enda og ikke oppdatert på ulike stiler, utviklinger og kvaliteter, mange av disse har vi mister til de andre stedene som de siste årene nå også har begynt å tilbyr dans.

Vi er avhengig av å få elevantallet ved Dancespace tilbake på det nivået det var for noen år siden dersom vi skal kunne fortsette å tilby kvalitet og kvantitet innen dans i vårt område. Dancespace er en kjempestor del av hverdagen og oppveksten til elevene som danser (og i perioder nesten bor) hos oss. På deres vegne ber jeg så ydmykt jeg bare kan om alles hjelp! 100 nye elever er hva vi trenger.

Dream Big!


Categories: Dancespace