fbpx

Tid for nye auditions 2024/2025 sesongene

Så er snart siste skoleferieuke her og det er klart for auditions til Våre kompanier og crew.

Dancespace har ca 40 klasser pr uke som er tilgjengelig for alle, disse kan man melde seg på via påmeldingsskjema. For elever som har dans som sin store lidenskap, som ønsker å nå sitt aller største potensiale med dansen sin og som samtidig ønsker å være Dancespaces beste ambassadører og ansikt utad har vi 3 ulike satsningsgrupper. Jr.CompanY, Dancespace CompanY og Dancespace Crew. Disse tre klassene må man gå på audition for å få plass på. Her kreves det at man danser minimum to andre klasser pr uke i tillegg, man må være meget dedikerte til dansen og Dancespace med plettfritt oppmøte og hard innsats på alle danseklassene. Kun skolearbeid kan prioriteres foran danseklasser og scene-opptredener. Dette er dansens svar på kretslag, elitesatsning osv..

Alle tre auditions holdes i Dancespaces lokaler i Oluf Onsums vei 9B, de er åpne både for elever som har kommet med tidligere, Dancespace-elever som går andre klasser hos oss og elever som aldri har danset ved Dancespace tidligere. Dato og tid for 2024 er som følger:
Jr.CompanY mandag 12.august kl 1700-1830
Dancespace CompanY mandag 12.august 1830-2000
Dancespace Crew onsdag 14.august 1500-1630
Hver audition inneholder generel oppvarming, små kombinasjoner over gulvet og en kort kombinasjon i senter. Elever må ikke forberede noe dans på forhånd, men fordi riktig motivasjon er en viktig del i dette er det lurt å tenke over et svar på hva som gjør at man ønsker plass i gruppen og hva man ser for seg å «bidra med» til felleskapet.

Dersom noen ønsker plass i en av disse gruppene men ikke har mulighet til å gå på audition må man sende en mail til kontakt@dancespace.no med beskjed om dette, samt forklaring på hvorfor man ikke kan stille og hva motivasjon for å komme med er. Denne må Dancespace motta før selve auditionen.

Vel møtt til auditions og lykke til! Dream big!


Categories: Dancespace