fbpx

I gang med jobben for god fysisk og psykisk helse

Dancespace åpnet nytt semester mandag denne uken. Endelig! Det er så fint å se gamle og nye elever fylle dansesalene og gangene våre igjen.

Stemningen er virkelig på topp og jeg føler at det aldri har vært et bedre tidspunkt å sette fullt fokus på vår «nyeste» satsningsområde: «Det er kult å ta ordentlig ansvar for egen fysisk og psykisk helse!»

Dette er noe som er sårt tiltrengt både hos barn, ungdom og voksne i dagens samfunn. Og området er bredt. Det dreier seg om alt fra å ta ansvar for å få i seg nok mat og drikke, styrke opp de muskler og ledd som har lett for å bli skadet, kle seg etter været i kulde og ruskevær, bli i senga når man er syk, til å ta avstand fra og takke nei til venner og mennesker generelt som stjeler energi istede for å tilføre positivitet i livet ditt.

For tiden søker vi ved Dancespace samarbeidspartnere som er interessert i å støtte nettopp denne delen av samfunnsarbeidet vi gjør her. Vi ønsker å utvikle seminarer og aktiviteter med fokus på eget ansvar for god fysisk og psykisk helse, fordi vi mener at dette er viktige verktøy som skaper gode liv for den enkelte samtidig som det har en stor samfunnsøkonomisk effekt. Så, vennligst si fra dersom ditt firma/din arbeidsplass er interessert i å samarbeide med oss ved Dancespace for å løfte og støtte mulighetene til den neste generasjonen voksne. Elevene som går ved Dancespace nå skal jobbe, styre og bestemme når vi blir gamle, så jeg tror vi gjør lurt i å ruste de best mulig..

Dream big!


Categories: Dancespace